Past events
  • SHARE DENTISTRY 2018 - shanti
    Invata medicina si tehnica dentara de la cei mai buni
  • Register now
    as a basic member and get
    - Favorite events one click away - 2 newsletters a month with only the events that you are interested in - Membership along like-minded people
Gabriel Kacsó
About

Dr. Gabriel Kacsó este medic primar de Radioterapie și Oncologie Medicală, fiind coordonatorul echipei medicale din Centrul de Radioterapie Amethyst Cluj de la deschiderea acestuia în octombrie 2014.

Din 1994 până în 2014 a fost medic în cadrul Departamentelor de Radioterapie și mai apoi de Brahiterapie ale Institutului Oncologic Cluj.

A urmat stagii de perfectionare la Paris, Nisa și Viena. Este Conferențiar Universitar la UMF « Iuliu Hațieganu » Catedra de Oncologie, fiind coordonatorul Cercului Științific Studențesc de Oncologie.

Este autor și co-autor la peste 50 de articole științifice, peste 15 cursuri și manuale universitare și postuniversitare, 5 cărți de specialitate.

Invitat ca lector la numeroase conferințe naționale și internaționale, este membru al Societăților de radioterapie/ oncologie române (SRROM), balcanice (BUON), europeene (ESTRO) și americane (ASTRO).

Domeniile de interes special sunt uro oncologia și brahiterapia ginecologică, mamară, digestivă și ORL.

În cadrul clinicii Amethyst, în calitatea sa de director medical, prioritatea sa este asigurarea unui tratament oncologic optim fiecărui pacient.

Contact Information
You can see me at