Past events
  • SHARE DENTISTRY 2018 - visitors
    Invata medicina si tehnica dentara de la cei mai buni
  • SHARE DENTISTRY 2018 - visitors
    Invata medicina si tehnica dentara de la cei mai buni
Bogdan Oprea
About

medic primar stomatologie generala
doctor in stiinte medicale

absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul UMF Tg MURES – promotia 1994
Din anul 2003 este medic primar stomatologie generala iar din anul 2008 este doctor în stiinte medicale al Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu„ din Cluj Napoca.
Din 1996 si pâna la 1 decembrie 2009 a desfasurat activitate didactica în cadrul sectiei de Medicina Dentara a Facultatii de Medicina „Victor Papilian” la disciplinele „Morfologia dintilor umani permanenti”,„Estetica dentara”, Protetica dentara” ocupând succesiv functiile de preparator, asistent universitar si sef de lucrari.
De la 1 decembrie 2009 se retrage din functia didactica si îsi concentreaza activitatea exclusiv în cadrul clinicii private pe care o conduce si pe sustinerea de cursuri postuniversitare în cadrul colaborarilor cu diferite asociatii locale si nationale.
Este membru A.O.S.R.F. ( Asociatia Odonto- Stomatologica Româno-Franceza)-1995; membru fondator al revistei “Dento-Medica”; membru A.M.S.P.P.R., membru SSER (Societatea de stomatologie Estetica din România).
Membru fondator si presedinte al Asociatiei Dental Learning
A sustinut peste 60 de cursuri de pregatire postuniversitara, în cadrul colaborarii cu diferitele asociatii profesionale la nivel national si peste 30 de conferinte în cadrul unor congrese sau alte manifestari stiintifice.
A publicat doua carti ca si prim autor si este coautor la alte sase carti din domeniul Proteticii Dentare.

Contact Information
You can see me at