Past events
  • SHARE DENTISTRY 2018 - shanti
    Invata medicina si tehnica dentara de la cei mai buni
  • Register now
    as a basic member and get
    - Favorite events one click away - 2 newsletters a month with only the events that you are interested in - Membership along like-minded people
Aura Patru
About

Aura Patru, HR Manager la DENT ESTET are o experienta de 10 ani in domeniu din care 4 ani in consultanta, perioada in care a contribuit la crearea a 2 departamente de HR si a unei linii de business in cadrul companiilor cu care a colaborat. Expertiza in business i-a fost certificata in 2008 prin primirea premiului “HR Best Practice” in cadrul Conferintei Interantionale de HR -GfK, Nuremberg, Germania. Din 2011, Aura a intrat intr-un program intens de dezvoltare a abilitatilor si competentelor profesionale primind certificari in: crearea si implementarea sistemelor de recrutare si selectie, a sistemelor de evaluare, tehnici avansate de coaching pentru manageri si leardership coaching, diagnoza organizationala, crearea si implementarea sistemelor si proceselor HR, consultanta in management strategic.

“Imi doresc ca prin acest curs participantii sa invete regulile de baza ale jocului gestionarii resurselor umane… apoi, depinde de fiecare daca le va utiliza pentru a intra in categoria Managerilor profesionisti. Un manager creativ este motivat de dorinta de a-si atinge obiectivele si nu de dorinta de a-i intrece pe ceilalati, iar satisfactia este mai presus decat ceea ce obtii ca recompensa.”

Contact Information
You can see me at